Lodge

WOOWN® Lodge

Welkom in de wereld waarin kwaliteit en buitenleven samensmelten: de WOOWN® Lodge.
De WOOWN® Lodge

Deze prefab geproduceerde lodge wordt gebouwd in Hardenberg. De degelijke, hoogwaardige afwerking straalt duurzaamheid uit, terwijl het interieur comfort biedt zonder concessies te doen aan kwaliteit. In de WOOWN® Lodge vervagen de grenzen tussen binnen en buiten dankzij het gebruik van hout, staal en glas. Het rustieke gevoel van hout omhelst je, terwijl het glas de schoonheid van de natuur naar binnen brengt.

Jouw eigen thuis

Als trotse eigenaar krijg je de mogelijkheid om in overleg specifieke wensen toe te voegen, waardoor je de Lodge echt als jouw eigen thuis kunt ervaren. Of het nu gaat om aanpassingen aan het interieur, extra voorzieningen of andere unieke details, ons team staat klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken.

WOOWN® - Het bouwen van morgen

De flexibiliteit van de WOOWN® Lodge

Daarnaast bieden we de flexibiliteit om de WOOWN® Lodge op een locatie naar keuze te plaatsen. Of je nu de voorkeur geeft aan een rustige plek in de natuur, een inspirerende stadsomgeving, of ergens daar tussenin, de mogelijkheid om de Lodge op maat op de gewenste locatie te installeren, versterkt de vrijheid en veelzijdigheid van deze bijzondere woonervaring.